Росія вже напала на країни НАТО «фото»

Росія вже напала на країни НАТО

Зазвичай ми не знаємо що відбувається на тій чи іншій ділянці війни. Ми бачимо тільки наслідки і вже з них робимо висновки. Але іноді від подій до наслідків йде дуже довга дорога. І ця дорога може бути всіяна емоціями різного типу — від радощів, до повного «все пропало”.

Вся наша увага прикута до бойових дій на нашій землі. Але є ще різні фронти, які теж важливі для нашої перемоги.

Одним з таких фронтів є міжнародні події. Суміш роботи дипломатів, спецслужб та керівників держав. І останні тижні там точаться запеклі бої.

Фактично, можна сказати, що росія вже напала на країни НАТО. Особливо це видно по США.
Десь два тижні тому орки зрозуміли, що не зможуть фізично перерізати нам шляхи допомоги союзників. Для них це було критично важливо. Бо безліміт високоточної, хоч і оборонної зброї значно погіршував їх позиції на полях боїв. До того ж, фінансова допомога нам і великі санкції проти них вагомий аргумент не входити в затяжну, позиційну війну. Тому вони вдалися до першої агресії гібридної війни — інформаційної.

Великі кошти пішли оплату послуг журналістів, різних експертів та політиків. Тому інформаційний простір країн НАТО почав насичуватися інформацією різного типу зради. Ціль росіян — понизити кредит довіри до України і послабити позиції лідерів антиросійської коаліції. Такий собі план “шатун” .

Один з смішних прикладів такої роботи — це ноутбук Хантера Байдена. Де несподівано, після двох років його появи, знайшли файли з даними біолабораторій в Україні. Тепер всі інфотітушки росіян намагаються переконати американців, що їх президент їх обманює і особисто контролював розробку біозброї в Україні.

Це смішно нам (ми вже звикли до такого брєду), це навіть смішно більшій частині американців, але постійність подібних атак все одно будуть давати свої плоди. Подібні атаки йдуть, або почнуться, і проти інших лідерів країн НАТО.

Якщо два роки тому американці подібні атаки трактували як “втручання в вибори”, то сьогодні це вже не втручання, а пряма інформаційна агресія. Це розуміють керівники країни. І наслідки для росіян будуть критичними.

Друга подія на цьому фронті ще більш цікава.

Однією з причин відмови надавати нам тяжке озброєння країнами НАТО — це погроза Х… використати ядерну зброю. Це дуже стримувало всіх лідерів, про що вони неодноразово заявляли.

Я не знаю що сталося. Можливо в когось заграла українська кров, і сказавши “@бне, то й @бне”, вирішили не звертати уваги на цю погрозу і надати зброю. Але, приймаючи до уваги, що декілька країн майже одночасно заявила про наміри передати нам тяжку зброю, можна зробити висновки, що питання використання росією ядерної зброї вже пропрацьоване і нівельоване. І це дуже позитивні для нас новини.

Тож, тримаймося. Нам ще треба багато пройти. Але перемога точно буде за нами.
Все буде Україна! Там де її поки ще нема, точно прозвучить “Добрий вечір, ми з України”.