Наші партизани «фото»

Наші партизани

Останнім часом наші партизани поводяться доволі зухвало.

Цілий ряд вдалих операцій в глибокому тилу ворога. А відео посадки мавіка на А-50 це взагалі знущання з всіх російських силовиків. Це наочний ролик, що знищити “незнищуєме” для українця не тільки легко, а ще й весело.

Звичайно такий перебіг подій не може влаштовувати кремль. А найбільше не влаштовує фсб. Бо саме фсб відповідає за контррозвідувальну діяльність у рф. Тому в їх кабінетах ламають голову над тим, як же цьому протидіяти.

Протидіяти цьому нереально важко. Вони ж не урахували у своєму плану наступу, що кожна область України має стелу “область партизанської слави”. Тобто, не просто партизанської роботи, а саме партизанської слави.

Робота партизанів у глибокому тилу росії — це найпотужніша наша зброя. Вона страшніша за Хаймерси. Б’є точно, з’являється зненацька, має величезний потенціал. А головне, не має загальної формули протидії.

Подумайте самі, ми можемо зливаися з толпою звичайних росіян. Можемо емітувати мааасковскій акцент, оренбуржский акцент, ростовський акцент. Можемо заслати навіть свого бурята. І не важливо, що він буде корейцем, але він теж зможе емітувати бурята. Бо, як я вже казав, земля наша вчить нас цьому.

Єдине, що може протидіяти такому перебігу подій, це мобілізація свого суспільства. Але їх суспільство не мобілізується. Ми працюємо виключно по військовим цілям і переважній більшості росіян взагалі то по… на той літак чи склад ракет. А ще, майже вся країна рф живе по “понятиям”, а по ним звертатися до “мусорів” це моветон.

Фсб чудово знає, яким чином можна підняти своє населення. Цю тактику вони вже давно обкатали. Для цього треба лиш вдарити по почуттям страху, відчаю і бажанні справедливості. Для цього обов’язково потрібно “мальчика в трусиках”, портрет “злого бандеровца пьющего кровь” і дуже гучна подія.

Вони це зроблять. Не вдалося сьогодні — вдасться завтра. Коли режисура не спрацює — зроблять все реально. Їм своїх вбивати не вперше.

Але мобілізація суспільства на боротьбу проти диверсантів має і негативний ефект. Це буде цілий вал пустих звернень. Велика кількість об’єктів відволікання. І, врешті решт, призведе до френді фаєру. А з їхньою манією переслідування, і потребою виконання плану, це приведе до того, що велика частина російського населення почне відправлятися у тюрми. Це буде погірше часів після Другої світової.

Вітаю вас росіяни! Північна Корея для вас буде раєм.