Тяжке роздоріжжя зараз у кремля «фото»

Тяжке роздоріжжя зараз у кремля

З одного боку вони розуміють, що якщо продовжують ракетні обстріли України, то в короткий час втратять всі повітряні носії ракет дальньої дії. Бо один раз — це випадковість, два рази — це вже система. А носіїв не так вже й багато. Й ремонтувати, виготовляти дуже дорого, довго та й немає можливості.

З іншого боку, припинити обстрілювати Україну це визнати провал операції “заморозим Украину”. А це значить не тільки моральні, репутаційні втрати, а й визнання, що мільярди доларів пішли в нікуди.

Ні перший, ні другий варіант їх не влаштовує. Тому вони зараз ламають голову у пошуках третього варіанту.

Перше рішення, яке прийшло це нашпигувати “Енгельс” системами ППО так, щоб навіть муха не пролетіла. Але для цього їм треба зрозуміти чим їх вразили і як протидіяти цьому. І судячи з усього, точної відповіді в них ще нема.

Друге рішення це комбінований варіант: Відтягнути тушки на самий східний аеродром, виконувати ними дальні польоти для пуску і повертатися назад. Цей варіант довгий, дорогий, небезпечний і все одно приведе до втрати. Для розуміння, час такого польоту може займати від 10 до 12 годин. При частому використанні приведе до поломок літаків. До того ж в цьому варіанті їм треба повністю переробити логістику постачання ракет, що займе доволі тривалий час.

Який варіант вибере росія — питання на яке ми невдовзі отримаємо відповідь. Але в будь-якому разі, остання спеціальна операція по демілітаризації аеродрому “Енгельс” значно змінила сценарій нашої війни. Дякуємо союзникам і хлопцям які її реалізовували.