Ніхто не втомився від України «фото»

Ніхто не втомився від України

Багато людей написало про візит Зеленського до США. Всі обговорили всі деталі. Всі висловили різні погляди. Але мало хто написав, що цей візит, від А до Я, організувало США. Трансфер, вбрання, виступ і навіть аплодисменти — все це організація Білого Дому. І саме важливо в цій події розуміти навіщо це було США, бо це малює картинку найближчого майбутнього.

Причин чому БД був потрібен Зеленський в Америці багато. Їх можна обговорювати тижнями. Але основна причина — це бажання БД допомогти Україні найшвидше здобути перемогу. “Запад устал от Украины”, “Запад хочет быстрее заключить мир, чтобы иметь возможность потреблять русский газ” – це все російське іпсо. Від України не тільки не втомилися, їй хочуть і будуть допомагати швидше здобути перемогу.

Кожен президент хоче увійти в історію, як керівник при якому впала імперія зла. Цього хоче і Байден. Але, на відміну від Зеленського, у Байдена час обмежений. Тому йому важливо, щоб це сталося максимум через 1,5 року. І тому нам зараз посилено будуть давати гроші, зброю і всіляку допомогу.

Але написати я хотів не про це. Написати я хотів про Петріоти.
Переважна більшість вважає, що система Петріот це перш за все про захист. Десь воно так, але не зовсім так.

Як сказав Юрій Ігнат (головний ппошник), наші хлопці навчаться ним користуватися приблизно за місяць. Приблизно через місяць — це вже буде лютий. І, як каже наша влада, рф вичерпає свій ракетний потенціал (насправді ні ). Але лютий місяць хоч і тяжкий, але короткий, а у березні прийде тепло і ми не так болісно будемо переносити обстріли енергосистеми. Та й росія через це знизить їх інтенсивність. Тож напрошується питання : “навіщо нам посилювати захист від ракет, коли напад ними послабиться?”.

Думаю ви вже самі дали відповідь на це питання. Але на всяк випадок напишу.
Дальність Петріотов 160 км. Тобто, ми можемо їх розмістити в 70-80 км від нуля і перекрити велику ділянку фронту від ворожих авіанальотів. А це своєю чергою, надасть нам хорошу можливість для контрнаступальних дій з перевагою у повітрі.

Тож, коли Залужний казав, що ми готуємо ділянку для великої операції контрнаступу, я вже знаю, чого ми чекаємо, щоб її розпочати. А от де буде ця операція, хай кремль ламає собі голову. Все одно не вгадає. А якщо вгадає, то нічого не допоможе. Бо Петріот це не про захист. Петріот — це про навалювання росіянам звідюлєй. Бо ніхто не втомився від України. І всі зацікавленні, щоб ми найшвидше перемогли.