Щодо інтерв’ю Залужного «фото»

Щодо інтерв’ю Залужного

Коли вийшло інтерв’ю Залужного я намагався зрозуміти, що змусило людину, яка не любить публічність, погодитись на це. Повпливати на допомогу союзників? Він і так кожен день на прямому зв’зку з міністрами оборони всіх країн. Привернути увагу до України? Не його робота. Піар? Не про цю людину. То що ж стало причиною такого рішення?

Це інтерв’ю читав весь світ. Тож давайте подивимось яка ситуація у світі.
Емоційна : Переважна більшість громадян цивілізованого світу в захваті спостерігає, як Україна надирає дупу росії. Вони переживають за нас, вболівають за нас і дуже хочуть нашої перемоги.

Економічна: Так чи інакше, але війна в Україні негативно впливає на економічний стан всіх країн світу. Від потреби перелаштувати енергетичне постачання, до розрива ланцюгів постачання всіх економічних сфер. Світ ще не встиг оговтатися від кризи “корони”, як прийшли інші труднощі. Люди не можуть так довго жити в умовах кризи. Керівництвам країн потрібно давати людям передишки. Тому зацікавленість в закінченні великої війни є у всіх країн світу.

Політична: Емоційна складова вимагає від влади країн союзників допомагати Україні. А терміни наступних виборів вимагають від політиків як найшвидше закінчувати війну. І не просто її закінчувати, а бути дотичним до перемоги України.

У флагмана допомоги Україні США наступні вибори через два роки. Два роки це мало. І команда Байдена чудово пам’ятає, що велику частину своєї передвиборчої кампанії Трамп будував на критиці Обами за нерішучість та малу допомогу Україні. Всі ж пам’ятають : “Якщо б я був президентом США, то росія не захопила б Крим”? Звичайно демократи розуміють, що якщо Україна не здобуде перемогу до цього часу, то республіканці будуть мати великий важіль для перемоги на наступних виборах. І навпаки — вийти на вибори бувши дотичним до перемоги над світовим злом дасть великий + для перемоги на виборчих перегонах.

Приблизно така ж ситуація складається і в інших країнах союзників.
Отже, з всіх важливих причин, цивілізований світ зацікавлений в найшвидшій перемозі України.
Але світ набагато складніше ніж здається. А перемога у війні над росією — це не прогулянка по березі моря. Тут потрібно розуміти як, чим, і яким чином. Мати план А, В і С. Та завжди продумувати шляхи дій на випадки “якщо”.

300 танків, 800 БТРів, 1200 гармат. Це не так вже і багато. Якщо перевести на кошти, то значно менше ніж запланована допомога Україні в цілому. І це відповідь Залужного на те, що треба йому для перемоги.

Цю відповідь Залужний озвучував і в прямих розмовах. І цю відповідь чудово знали союзники й без інтерв’ю отамана Українського Війська. Але їм потрібна відповідальна особа, гарантії досягнення результату, план на випадок “якщо”. І інтерв’ю головокомандуючого Збройних сил України це свого роду контракт — ви даєте нам ось це, ми здобуваємо перемогу.

Після надання всього чого ми запросили ніхто не зможе докоряти керівникам країн союзників у недостатній допомозі. І в випадку нашої невдачі вони мають можливість сказати “Ми дали все, що вони попросили”. Це свого роду і є план на випадок “якщо”.

Тож своїм інтерв’ю Залужний взяв на себе відповідальність, надав гарантії та поставив своє ім’я кон.
А такі “контракти” не підписують з будь-ким.

Невдовзі нам нададуть 300 танків, 800 БТРів , 1200 гармат і ще трохи зверху бонусом. Впевнений, що закрита частина “контракту” складалася не тільки з цього переліку. І як тільки це станеться, ми підемо здобувати остаточну перемогу над всесвітнім злом. Питання тільки в часі, який нам потрібен на підготовку воїнів до цього озброєння.

Віримо в геній Залужного і сподіваємось, що цього нам дійсно буде достатньо для перемоги. Але не забуваємо, що перемогу здобуває не техніка, а люди. Тому допомагаємо ЗСУ і пам’ятаємо : техніка вбиває ворога, а шкарпетки та мавіки рятують життя наших воїнів. І “шкарпетки – мавіки” нашим воїнам поставити можемо тільки ми.