Арестович так Арестович «фото»

Арестович так Арестович

Багато хто вважає, що Арестовича читає велика кількість людей. Для багатьох кількість лайків і репостів є ознакою популярності. А якщо людина популярна, то цікаво подивитися чого ж саме вона така популярна.

Це свого роду технологія стадного ефекту – якщо багато читає, то читати потрібно і мені. Але “багато лайкають і репостять” не завжди означає ” багато читають”.

Досягти візуальної популярності можна звичайними ботами. Це відомо всім і давно. Таку “популярність” зазвичай купують з самого початку розкрутки своєї сторінки. Але навіщо купувати собі ботів, якщо ти вже мегапопулярний?

Відповідей на це питання можна знайти багато. Та точно можна сказати, що візуальна популярність досягнута за рахунок куплених ботів – це чистий обман людей. Скільки платить Арестович за ботоформу відомо тільки самому Арестовичу. А от навіщо він вас дурить, ви можете відповісти самі собі.


Ексклюзивно і вперше показую вам бота з великої ботоферми, яку оплачує Арестович для своєї візуальної популярності. Знайдіть цей профіль і подивіться стрічку. В ній ви побачите хто саме лайкає і репостить Арестовича.