Приблизно в січні буде остання навала орди «фото»

Приблизно в січні буде остання навала орди

Кремль в десять разів занизив втрати свого війська. Зрозуміло, що “часткова мобілізація” в 300 тисяч це слова прикриття. Це цифра яка дозволяє набрати й 3 млн, бо умовно в краснодарському краї не знають скільки набрали в бурятії та навпаки. Тому наберуть не 300 тисяч, а стільки скільки вони будуть вважати за потрібне. І це буде більше ніж мільйон, бо тактику давити масою у рф ніхто не скасовував. Питання тільки в тому на що їх посадять, що дадуть у руки та в що вдягнуть. Всупереч поширеної думки, поки що у рф все це є. Тому кількість окупантів на нашій землі значно зросте.
Кількість не значить якість. Але це працює тільки тоді, коли ти краще технічно забезпечений. Тому у нас є невеликий проміжок часу, щоб знайти більше зброї, а у наших союзників відповідно стільки ж часу, щоб нам її доставити. Бо приблизно в січні (в залежності від погоди) буде остання, велика навала орди.

Остання велика навала орди буде і в Київській області, й в Сумській і звичайно по всій лінії фронту. Тому нам треба готуватися ще більш ретельніше. Нам треба думати, як ми будемо боротися проти мільйона орків.

Для окупованих територій це означає, що масштаби геноциду виростуть в рази. По перше, кількість садистів виросте. По друге, всім оркам треба десь жити, а це значить, що будуть “висиляти” з домівок. Тому, хто ще не виїхав, краще все ж таки це спробувати зробити.

Цей проміжок часу буде супроводжуватися масованими ракетними обстрілами. Кремлю треба буде підіймати бойовий дух, а ви всі бачили, як вони реагують на умовний “№о№ли замерзнут”.
Ядерну зброю застосують як аргумент останньої надії. Але до цього часу путіна вже не буде в живих. Тому зараз не слід про це думати.

Буде тяжко. Буде страшно. Але не більш ніж в лютому цього року. Бо ми знаємо що чекати, а тому будемо готові до цього.