Щодо вбивства дочки Дугіна «фото»

Щодо вбивства дочки Дугіна

Вкрай не вірно писати, що хотіли вбити Дугіна. Техніка виконання такого вбивства передбачає пересвідчення групою вбивць, що в машині сидить потрібний об’єкт. І навіть з того маленького опису, що в нас є, зрозуміло, що у групи було достатньо можливостей це зробити.

Тому вбили саме того, кого хотіли вбити. Почерк такого вбивства нам дуже добре знайомий. За останні роки ми бачили декілька подібних : Шеремет, полковник ГУР Максим Шаповал, полковник СБУ Олександр Хараберюш і ще декілька невдалих “операцій”. Деякі з цих “операцій” розкриті, і нам дуже добре відомо яка зі спецслужб рф любить “працювати” саме так.

Приймаючи до уваги статус Дугіна у рф, малоймовірно, що його дочку вбивали саме за її дії. Хоча це і можливо, але скоріш за все для неї б обрали інше покарання, щоб вона б не наробила. Тому вбивали її заради реакції батька. А от що зробив її батько, щоб його піддали таким тортурам, це вже питання на яке ми навряд чи взнаємо відповідь.

Об’єднавши все, що ми знаємо про Дугіна, про його відомі дії, останні події у рф і вибраний спосіб на нього повпливати, можна дійти висновків, що Дугін почав грати в якісь вкрай небезпечні ігри кремля. Тобто, ігри за посилений вплив на владу. Таким “привітом” йому ймовірно кажуть : “ти можеш залишитись жити, але не роби те, що ти робиш”.

Дугін не взмозі помститися. Він боєць іншого фронту. Тому, або він прийме ці умови, або дуже швидко ми почуємо про його самогубство на фоні депресії.

Нам від тої історії не холодно не жарко. Там нема хороших персонажів. Всі вони вкрай негативні. А на звільнене місце зайде такий же фашист.

Єдиний профіт, який ми з того отримаємо — нас будуть більше боятись. Ми будемо ще більш страшним кошмаром кожного росіянина. Бо звинуватять в підриві звичайно нас. Але ефект від таких “звинувачень” ми знаємо після другої чеченської.