Я не волонтер «фото»

Я не волонтер

Бо не вмію, не знаю і не маю потрібних навичок. Мені, як і переважній більшості людей, значно комфортніше скинути донати на щось і цим завершите свою участь в якійсь важливій справі.

Волонтер сьогодні — це мультизадачний виконавець тяжкої роботи. Кудись біжати, щось пакувати, десь знаходити, постійно нервувати та, в кінці кінців, завозити. А ще, це велика паперова робота. Бо за свою роботу треба звітувати. А значить вести облік приходу і розходу. Тим паче сьогодні, коли за роботою волонтера ведуть охоту правоохоронні органи.

Для мене паперова робота — це смерть. Завжди ловив панічну атаку, коли чув про потребу звітів на паперу. Бо ось вхід, а ось результат. Що ще потрібно? Але, на жаль, так багато де не працює.

З 2014 року було багато людей, які питали як вони можуть допомогти нашій організації. Зазвичай ми давали список своїх технічних потреб і просили купувати з нього будь-що. Люди купували, привозили, а потім в наших роликах бачили куди пішла їх допомога. Тим самим відчували свою участь в нашій роботі й тихенько, про себе, з радістю казали: “о, ось цю штуку хлопцям купив я”.

Але з 24.02 змінилось багато. Бізнес переживає тяжкі часи, а потреби донатів на армію бездонні. І всі ці потреби найважливіші та найпріоритетніші. Будь-кому. Будь на що.

Сьогодні хлопцям з моєї організації, які вже виконували бойові задачі на нулі, а невдовзі знову туди повертаються, потрібен коптер Мавік 3. Ціна його біля 100 000 грн (лайтової комплектації, бо оператор хоч і з досвідом, але дуже тяжко психологічно переживає, коли ворог знищує коштовне добро). Частину коштів я поколядую у друзів, частину закрию сам, але це не закриє всю потрібну суму. Тому, хто має можливість та бажання прохання допомогти в потребі.

Олігарху, який купить і передасть коптер — десять хвалебних од в наступних постах.
БФ, який допоможе в зборі — постійна інформаційна підтримка.
Звичайним людям — велика подяка і шана.
Карта ПриватБанка: 4149 4378 6698 2497
ПІБ моє.