Український План Перемоги та Формула Миру — що отримає Україна у разі їх реалізації? «фото»

Український План Перемоги та Формула Миру — що отримає Україна у разі їх реалізації?

План перемоги та Формула миру поєднані між собою спільною метою.

▪️ План перемоги, за визначенням Президента, є мостом до реалізації Формули миру. До реалізації Глобального Саміту миру, де Україна отримає гідний справедливий мир за рахунок чесної дипломатії.

▪️ Україна працює над імплементацією Формули миру з листопада 2022  року. Президент Зеленський вперше представив її на Саміті групи G20. Вона має 10 пунктів, які дозволяють добитися стійкого всеохоплюючого та справедливого миру в Україні. Формулу миру підтримують вже майже 100❗️ країн світу.

▪️ Зараз ми вже на порозі фінальних рішень по Формулі миру. На початку листопада, завдяки кількарічній роботі президентської команди, Україна буде готова до презентації підсумкового документа.

▪️ Однак маємо бути свідомими, що необхідні умови для початку результативних переговорів дає тільки реалізація Плану перемоги. росія має втратити всі шанси на перемогу на полі бою.

▪️ Президент чітко сформулював мету Плану перемоги — посилення України для завершення війни на справедливих умовах.

▪️ План було представлено на засіданні Ради Європи, де більшість союзників підтримала його. Європейська рада підтвердила зобов’язання ЄС надавати Україні допомогу настільки інтенсивно, як це буде необхідно. «росія не має перемогти»❗️

▪️ Відбулося засідання Ради Україна — НАТО на рівні міністрів оборони та за участі нашого Президента.  Обговорювалися кроки для підвищення захисту України. Очікуємо фінансову допомогу Альянсу в розмірі 40 ❗️мільярдів євро до червня 2025 року. Генсек НАТО підтвердив «абсолютну єдність» у цьому питанні.

▪️ Голова Європейської Комісії — Урсула фон дер Ляєн — також висловила підтримку Плану перемоги Президента Зеленського, що свідчить про активну мобілізацію наших партнерів. 

Попереду важка та копітка робота і тому дуже важливо, щоб українське суспільство підтримало цю роботу ще більшою консолідацією.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram, дивіться на Youtube.