Є одне правило війни – з терористами не ведуть перемовин «фото»

Є одне правило війни – з терористами не ведуть перемовин

Я дивлюся і не можу зрозуміти – для чого тисячі укранців вперто записують російською звернення до рашистів з проханнями не мовчати, виходити і скидати свого диктатора-шизофреніка. Для чого? Ви правда думаєте, що вас почують? Чи ви думаєте, що вони не знають?

Я в шоці, як один за одним укранські зірки, блогери і прості люди поширювали цю тьотку з плакатом з головного пропагандистського рашиського каналу і дякували їй за цей вчинок. Чи дякують рашистам з чорними аватарками, чи тим, які пишуть «ми нє такіє» і втікають з рашки.

Ви можете собі уявити, щоб американці дякували посібнику бен Ладена, який би вийшов з плакатом «ну да, це ми збили вежі-близнюки»? Це що настільки задавлений комплекс меншовартості в перемішку з Стокгольмським синдромом, що ви готові дякувати терористам за те, що вони нас вбивають і визнають це?

Зацитую Шевченка, «Заповіт» якого ми усі вчили в школі:

«…Кайдани порвіте
І вражою злою кров’ю
Волю окропіте…»

Я ніколи не пробачу їм тисячі смертей наших людей і військових. Вони прийшли до нас з війною і забирають найдорожче.

Не апелюйте до москалів – це нелюди, які підтримують цей геноцид проти нашого народу! Вони не ми і ми ніколи не були з ними схожими. У нас побили студентів – наступного дня вийшли 2 мільйони киян, почалась революція гідності.

У них дітей з малюнками проти війни везуть в автозаках, а вони знімають це на свої телефони. Виходять. Але не на майдани, а в черги у MacDonalds і IKEA. І плачуть не через вбитих їхніми ракетами наших дітей, а через закриття інстаграму. Бачите різницю?

Прозрійте будь ласка! Розірвіть ці кайдани своєї меншовартості і перестаньте чекати від терористів співчуття і дій. Це пропаща нація, яка ніколи не відмиється від своїх злочинів в Україні! Кожен росіянин = терорист. Кожен! Бо мовчать, бо потакають злу, бо раби і множать зло.
З терористами не ведуть діалогу.

Запам’ятайте раз і назавжди! Рашистами займуться наші ЗСУ і кожен з нас коли прийде час. Ми маємо поставити крапку у цьому історичному часі з коловоротом рускава міра. І ми це зробимо.
Слава Україні!