Невидима ниточка «фото»

Невидима ниточка

Перед сном ми з Євусіком завжди читаємо якусь книжечку. Вони тут дуже різні для дітей і у дуже зручних форматах, з яскравими ілюстраціями, на кілька сторінок і легкі у читанні. Якось одна моя подруга передала Євусіку бестселер «The Invisible string»/«Невидима ниточка». Вона знає, як сильно та скучає за татком і як сильно переживає.

Маленька книжечка мала неймовірно сильний вплив не тільки на Євусіка, а й на мене. Як простими словами зцілити маленьке сердечко і наповнити його вірою і змістом.

Книжку, яку реально прочитати 7-річній дитині за 15 хвилин написала мама-одиначка Петріс Карст, яка вічно була зайнята на різних роботах. Їі діти майже ніколи її не бачили і сильно за нею скучали. Тоді Періс і придумала історію для них про «невидиму ниточку», яка обʼєднує їхні серця і якою вони тримають звʼязок.

Навіть якщо ви не можете побачити це своїми очима, ви можете відчути це глибоко у своєму серці та знати, що ви завжди пов’язані з тими, кого любите. «Ми завжди разом не зважаючи ні на що». Зрозуміло, що на останній сторінці книжки у мене покотились сльози. Це дуже було вчасно для нас обох. A very special String made of love. Пізніше Петріс оформила свою історію у книжку.

В анотації написано, що продано понад 400 000 примірників по світу і ця маленька книжка-бестселер з картинками про нерозривні зв’язки між коханими зцілила покоління читачів — як дітей, так і дорослих. Вихователі, терапевти та соціальні працівники назвали «Невидиму ниточку» ідеальним інструментом для боротьби з усіма видами тривоги, втрати та горя. Її рекомендують батькам, групам підтримки, прийомним сім’ям, соціальним службам, в Америці навіть військовим бібліотекам. Бо ж правда, у ній дуже простий підхід до подолання самотності та розлуки.

Недавно Євусік записала голосове для Тарасика: «Таточко, ти знаєш, між нами є особлива ниточка любові, я завжди з тобою, а ти зі мною, ти маєш про це памʼятати».

Тепер ми маємо наші ниточки і сильно за них тримаємось. Це дуже допомагає.

P.S. Дуже рекомендую, навіть якщо немає українською, там дуже просто дитяча англійка.