Життєво важливі питання «фото»

Життєво важливі питання

Сьогоднішній день нагадав про ремонт даху пологового відділення в Акермані. І в мене виникло питання, яке хотілося б поставити безпосередньо Віталію Граждану. Але оскільки він мене давно заблокував, то сподіваюся що йому це питання передадуть від мого імені і від всієї громади. На свої письмові запити я отримую відписки, як було із запитом про заробітну плату.

Так у чому ж суть питання?
А ось у чому.
Я хочу поцікавитись чи плануються нарешті у міському бюджеті гроші на утеплення фасаду пологового відділення. Враховуючи можливість проблем із подачею газу цієї зими і про це вже попереджають мери багатьох міст, необхідно терміново вжити заходів.

Чи забезпечені пологове відділення та міська лікарня генераторами, які знадобляться у разі відключення електроенергії? Це життєво важливі питання, які необхідно було вирішувати влітку, щоб була можливість пережити зиму.

В обласному бюджеті грошей не передбачено і немає більше так званих «квот» депутатів. А ось у міському бюджеті коштів достатньо, враховуючи те, що кошти передбачені на енергоносії для шкільних та дошкільних установ цього року не знадобилися і не знадобляться, а це десятки мільйонів гривен.

Сьогодні для виділення з бюджету коштів на проведення тих чи інших робіт і закупівлю всього необхідного достатньо вольового рішення мера та підтримки виконкому, але там проблем немає, всі підлеглі міського голови становлять кворум.

Тому чекаю на відповідь …