Щодо вбивства поліцейським водія в Дніпрі «фото»

Щодо вбивства поліцейським водія в Дніпрі

Всі вже висловились щодо вбивства поліцейським водія в Дніпрі?

По камерам видно, що це він був за кермом, а не його дружина.

Так, він в нетверезому стані з дітьми в автомобілі порушує правила дорожнього руху, чинить опір, кидається на жінку поліцейського, в той час, коли його дружина голосить на камеру, а діти бризкають газом в очі тим самим поліцейським, знімаючи все на камеру. Нічого не забула???

Що це, люди???
Що тут можна обговорювати?

Патрульні поліцейський виконували свої обов’язки і ніхто не має права їм в цьому перешкоджати. Я вважаю, що в них ще обов’язково повинні бути електрошокери, тоді б може й не сталося трагедії і такі неадеквати не вели б себе так, як ми всі бачили.

Шкода тих дітей, що будуть далі жити без батька, а може й мати ще кинуть за ґрати. Але мені більше шкода цих дітей, що в них були такі батьки до цього часу .Чому вони можуть навчити своїх дітей

Нащо вони їм, якщо своєю поведінкою і своїм прикладом вони роблять з них монстрів, роблять з них нелюдей. Ось про що я зараз думаю, а не про того чоловіка, який загинув від кулі поліцейського замість того, щоб захищати свою країну, свою родину разом з тими, хто зараз на передовій. Його діти могли б ним пишатися, але …

А щодо патрульної поліції, то після реформи, яка була дуже вчасно зроблена, я ними пишаюся. Вони гідно виконують свою роботу. Мені вони подобаються.