Z – нова свастика «фото»

Z – нова свастика

Не коштує навіть паперу на якому він підписаний (чи зараз краще казати не коштує навіть рубля), Не думаю, що Кайзер колись сказав цю фразу, але вона дуже влучно відображає всю суть росії до тих договорів, які вони укладають.

Юріївській договір: 2 лютого 1920 року між Совецькой росією (попередниця СРСР) та Естонською республікою було підписано мирний договір, відповідно до цього договору Совецька росія,
виходячи з проголошеного нею права всіх народів на вільне самовизначення аж до повного відділення, беззастережно визнала незалежність та самостійність естонської держави, відмовлялася від усіх прав, у тому числі й майнових, що раніше належали російській імперії.

11 серпня 1920 р. Після тривалої війни за незалежність Латвія та Совецька росєя підписали мирний договір Совецька росєя “беззастережно визнає незалежність і суверенітет Латвійської держави і добровільно і назавжди відмовляється від усіх суверенних прав (…) на латвійський народ і територію”.

Незалежність Латвії була дипломатично визнана Верховною радою союзників (Франція, Велика Британія, Італія, Японія, Бельгія) 26 січня 1921 р.

5 лютого 1932 р. Було підписано Договір про ненапад вже з Совєцьким Союзом, заснований на Договорі від 11 серпня 1920 р., основні положення якого незмінно і на всі часи складають міцну основу відносин двох держав.

Моськовсьий договір мирний договір між Литвою та Совецькою росією, який був підписаний 12 липня 1920 року у Москві.

В 1920—1922 роках Литовська держава була визнана Європйськими країнами.

14 червня 1940 року Литві, Латвії та Естонії були пред’явлені однотипні ультиматуми (Погрожуючи вторгненням і звинувачуючи балтійські країни у порушенні перших договорів та плануванні змови проти СРСР) Москва надала їм ультиматум, вимагаючи нових поступок, включаючи заміну своїх урядів і дозвіл на розташування необмеженої кількості військ, відставки уряду та арешту міністрів.

В 1940 році відбулась совєцька окупація Литви, Латвії та Естонії.
В 1941 році масова депортація населення цих країн в Сибир.