Коронація Чарльза Третього позаду «фото»

Коронація Чарльза Третього позаду

Коронація Чарльза Третього позаду. Навмисно нічого не писав про це. Кожний мав можливість спостерігати це дуже красиве дійство. Коронація 40-го суверена Британіі відбулася успішно.

Вона не була такою ж пишною, як коронація Єлізавети у 1953 році, в цьому проявився заощадливий характер Чарльза. В ході церемонії , яка підтверджує сакральний та магічний характер королівської влади, було багато новаторських ідей.

Наприклад, представники різних конфесій, пісні валлійською мовою і так далі. Чарльз продемонстрував, що він буде йти в ногу з часом. На коронацію запросили багатьох монархів світу, а от диктаторів – ні.

Путін дивився коронацію з бункеру. Як і Лукашенко. Підлога синьо-жовтого кольору у Вестмінстерському абатстві – це величезний жест підтримки України. Чарльз її демонструє не вперше.

Противники монархії збиралися дати бій саме в цей день. Але на практиці на Трафальгарській площі було до 2 тис осіб. Це при тому, що на підтримку монархії вийшли сотні тисяч англійців.

Отже, республіканці залишаються маргіналами в Британіі. Герцог Сассекс Гаррі на коронацію прибув. Але один. І виглядав досить жалюгідно. Одинак, книжку якого не зрозумів жоден з членів його власної родини, але яка принесла йому додаткові долари в бюджет. Плата за це – Гаррі на батьківщині – самий непопулярний член родини Віндзор.

Британська монархія – як стабілізатор британської держави продемонструвала свою ефективність. І, слава королю, буде робити це в майбутньому.