Байден vs Трамп «фото»

Байден vs Трамп

Джозеф Байден – 80-річний президент США анонсував свій намір балотуватися на другий термін. Отже питання кандидата від демократів фактично зняте. Байден в роліку про своє висування багато говорив про свободу особистості та соціальні стандарти. Це зрозуміло. Звичайна платформа для демократів. Помірковано ліволіберальна. Байден – не революціонер, він – кандидат від старого демократичного істеблішменту.

А що республіканці? Партія слонів буде обирати. Кандидатів багато, а Трамп один. Так, саме Дональд Трамп – найвірогідніше стане конкурентом Байдену. Трамп також не юнак, йому майже під 80. Він бажає реваншу. І цього бажають праві радикали у республіканців.

Але є і інші кандидати. Наприклад, губернатор Флоріди Рон Десантіс. Який по опитуваннях серед республіканців йде на другому місці після Трампа. Полку цих кандидатів прибуває – колишні та діючи сенатори, губернатори…

Тепер про український інтерес у всьому цьому. США – партнер України номер 1 і ми повинні працювати з будь-яким президентом. Навіть з Трампом. Час коли ми намагались втручатись в передвиборчу гонку за океаном позаду.