Харків без Лободи «фото»

Харків без Лободи

Там, кажуть, Лобода написала, що пишається вчинком шістнадцятирічноі дівчинки, яка вийшла на концерт співачки з плакатом «Харків без Лободи».

Справа в тому, що у Світлани дуже непогана команда, яка добре орієнтується в подібних історіях. Ми трохи комунікували по роботі, коли Лобода поверталась в Одесу з концертом після гучного скандалу.

Пам’ятаєте, коли було зірвано її концерт в одеській Ібіці? Коли Лободу вивозили на яхті, чи ще на чомусь, аби її тут не побили?

Так от. Після того була пауза. А потім повернення. І, звісно, з піар-кампанією. Лобода приїжджає не просто грошей заробити, вона обов’язково збере гроші на лікування маленькоі одеситки, а ще вона написала пісні українською та збирається їх співати. Пам’ятаю ту розмову. Хороші маніпуляції, аби розчулитись та прийняти співачку тут. Вона ж частину грошей віддасть хворій дитині, благородно…

От так і в цій історії. Думаю, що вчинком дівчини інстаграмно «пишається» саме та команда, яка вигадала кампанію з піснями українською та благодійністю.

А! До речі, концерт тоді в Одесі було зірвано через що? Правильно! Бо заплатили за зрив концерту. Тоді говорили про Тіну Кароль, яка забашляла грошей активістам, аби ті зірвали концерт Лободи.

Ймовірно, у Світлани психологічна травма після того, бо вона нависла над дівчиною з Харкова зі словами «Хто тобі заплатив?». Бо інакше ж не може бути. Позиції без грошей немає у розумінні маленької люди.

Піарниці подумали, що треба казати, що буває, й похвалити дівчину у мережах. Та ми всі бачили оце все гопнічєскє, жлобськє та відверто нахабне. Тобто, позицію самої Лободи ми почули ще до посту.
Якось історію цю перекладаєш на себе.

Що б я зробила на місці Лободи, якби таке сталося на концерті? Вибачилася б перед дівчиною, що наробила якоісь хєрні та змусила підлітка написати цей плакат і прийти сюди з ним.

Що б я зробила на місці мами цієі дівчини? Подала б до суду.
Що б я зробила на місці цієї дівчини? Ого… Я так не змогла б, як вона. Смілива, молода, крута.

Пам’ятаю, як у 2014 році я знімала концерт в Ітаці. Тоді тільки почалась війна, в Одесу приїхали всі Лободи та Потапи. Я питала наших зірок, наскільки важливо під час війни все одно виступати, давати концерти, тощо. На мене тоді образились та попросили цю провокативну журналістку (мене) більше не відправляти з такими питаннями. А я тоді реально без зайвоі думки хотіла щось почути про дух та інше.

Щось треба з цим робити. Питання іноді просто питання, а позиція іноді просто позиція. «Скільки тобі заплатили?». Фу.