Вимкніть вже астрологів «фото»

Вимкніть вже астрологів

Вимкніть вже астрологів хтось, будь ласка. Рейтинги – справа хороша, але нашо у такий спосіб?

На початку війни я по роботі теж спілкувалась з астрологом, а згодом навіть зі справжнісіньким мольфаром. Вони запевняли, що все знають. Так от про «три-чотири тижні», думаю, Арестович дізнався від карт таро. Бо всі третьоокі називали таку дату. Але щось пішло не так. І скоро рік, як в Україні щодня гинуть люди, триває війна. Навіть, не війна, а справжній геноцид. Із катуваннями, ґвалтуваннями, вбивствами, мародерствами, шизофренічною ненавистю окупантів-чорнопакетників до всього українського.

Ніхто не знає що та коли. На жаль. Ніхто не знає, чи прокинеться завтра, чи встигне купити хліб у магазині, чи встигне зателефонувати рідній людині та почути голос у відповідь. Так і до війни було, але тепер усе прискорилось у сотні разів.

Будуть всіх знищувати? Вони і так знищують. Не знищуйте самі себе, не читайте таку гидоту. За неї, певно, заплатили гроші, аби своє ім’я прорекламувати. Перероджене зло завершить своє коло. Обов’язково. Наша справа – не забути, не вибачити та любити своє. Як вітер і трави, і води.

Пропоную екстрасенсам іти у сапери, наприклад.