Як приборкати Орбана та компанію? «фото»

Як приборкати Орбана та компанію?

Міністр керуючий адміністрацією прем’єр-міністра Угорщини Гергель Гуляш заявив, що Будапешт накладе вето на будь-яку європейську пропозицію, яка призведе до обмеження імпорту енергоносіїв з росії.

Тим самим, шостий пакет санкцій просідає… Не дуже гарна новина… Адже за словами відомого російського аналітика Михайла Крутіхіна європейське нафтове ембарго може зменшити доходи російського бюджету на 35-40 відсотків.

Що робити?

Польщі, Україні та країнам Балтії потрібно заборонити транзит російської нафти через свої території. Як на мене, просте та ефективне рішення. Воно було неможливим, доки пручалися Німеччина та Франція, але зараз це суто технічне питання.

А як же угорці? Та начхати!!! Я впевнений, що їм пропонуються різні компенсаторні механізми за відмову від московської нафти, але вони вперто продовжують грати на кацапському полі. От нехай грають далі, але вже без компенсацій з боку ЄС за відмову від мордорських нафтопродуктів.

Правда, у росії є канал поставки нафти до Угорщини, який важко буде перекрити… Калібрами! Але я невпевнений, що угорці погодятся.