Ізраїль надасть Україні бронежилети та каски «фото»

Ізраїль надасть Україні бронежилети та каски

Це надзвичайна новина, про яку сьогодні домовилися міністри оборони України та Ізраїлю.

Чому раптом на 56-й день війни Ізраїль змінив початкове рішення?

Як ви знаєте, Ізраїль проголосував за виключення РФ із Ради ООН з прав людини. Це був вчинок «проти усього поганого», а не «за все хороше», як Ізраїль робив від початку. Бо ж треба підтримувати відносини з РФ: вона контролює повітряний простір Сирії, а там Ізраїлю час від часу треба проводити антитерористичні заходи.

Та останніми тижнями Сирія кілька разів перехопила ізраїльські ракети за допомогою російської зброї.

Росія вкотре витягла палестинську карту і почала нею розмахувати, мовляв, а що ми, ви подивіться на них (Боже, і вони це серйозно?). На довершення ще й викликали ізраїльського посла для пояснень.

Ізраїль починає розуміти, що домовленості з Росією не варті паперу, на якому вони написані. А завжди краще приймати рішення на основі реального стану справ, а не хибних сподівань про якісь угоди. Особливо – рішення щодо державної безпеки.

P.S.

Дорогая моя Одесса,

У нас у всех немного пониженный уровень тревоги. Мы легче относимся к кризисам, гуляем толпами в разгар короны и принимаем солнечные ванны на заминированных пляжах.
Но я прошу, позаботьтесь о своей безопасности. Зная о нашем низком уровне тревожности – станьте чуть осторожнее.

Я знаю, нам кажется, что Одесса – особенная. Но для тех, кто насилует детей, нет ничего святого.
Они движимы местью, потому что их отравленному пропагандой сознанию кажется, что есть за что мстить.

Простите мое беспокойство. У меня здесь, в безопасном месте, отключены механизмы выживания, которые активированы у вас. Знаю, вы собраны, не распускаете нюни, а ненависть к врагу превращаете в действие. Добавьте только немного осторожности.

Верим в ЗСУ.