Выборы-онлайн: замглавы одесской “Свободы” Константин Василец о нарушениях на избирательных участках и суде над главой Киевского окружкома «фото»

Выборы-онлайн: замглавы одесской “Свободы” Константин Василец о нарушениях на избирательных участках и суде над главой Киевского окружкома

Всеукраинское объединение «Свобода» первыми сообщили о нарушениях на 133 участке, в Киевском окружкоме. 29 марта председатель местной избирательной комиссии Анатолий Шубный отказался предъявлять удостоверение наблюдателей доверенным лицам кандидатов. На него уже открыто уголовное производство.

Украинская Служба Информации продолжает марафон, посвященный выборам президента Украины. Гость студии – заместитель главы одесской областной организации Всеукраинского объединения “Свобода” Константин Василец.

Про час відкриття дільниць: о 08:30 голосував – черги вже були, так рано, бо наш штаб так рано вже працював. Саме зранку збираються виборці похилого віку.

Основні проблеми: Маю хорошу звичку перевіряти наявність свого імені та прізвища завчасно перед кожними виборами на сайті державного реєстру виборців. Велика проблема за тим, що немає людей в списках. Також є проблеми в тому, що недосконала робота державних органів, проблеми в помилках данних, які не міняли багато років, але і деякі такі проблеми можливо вирішити в судовому порядку за декілька годин.

Сер’йозні порушення: Величезна кількість порушень відбувається через сер’йозну нефаховість робітників дільничних виборчих комісій, це левова частина. Процес виборів і результат формується протягом виборчої кампанії політтехнологічними кампаніями і іншими трюками, а вже безпосередньо на виборчих дільницях ш в окружних виборчих дільницях і як власне проходить процес голосування – фальсифікація на цому рівні вже не може змінити результат, але може його корелювати. Десь в похибку наймасштабніших фальсифікацій – десь 10%.

Щодо кількості зареєстрованих кандидатів на цих виборах: Згідно нинішнього закону кожен кандидат в президенти 100-% -во має право на одного свого представника – і в окружній виборчій комісії, і в кожній дільнічній комісії. Відповідно для того було зареєстровано так багато людей – щоб потім через їх квоти.

Правопорушення на 133 Київському окружкомі: Наші прихильники виявляють бажання працювати в якості спостерігача заради захисту якості результатів нашого кандидата. Ми формуємо пакет документів і довірена особа приносить ці документи. З самого початку на момент передачі подання були проблеми з головою комісіі, він не хотів давати розписку про прийняття цього подання. Мали місце і скарги з боку інших людей. Таким чином, ми маємо професійних виборчих заробітчан.

Про виборчу систему: Виборчий процес має велику корупційну складову. Сьогоднішня виборча система є порочна, архаїчна і передбачає золоті умови для тих, хто хоче фальсифікувати вибори.

Как сообщала USIonline.com, выборы-онлайн: о стратегической ситуации на Востоке Украины, Госбезопасности и основных навыках Главнокомандующего.

Читайте нас в Telegram.