Щодо жорстокого поводження з рашистами «фото»

Щодо жорстокого поводження з рашистами

Бачу останнім часом поширюються заклики та вітається жорстке поводження з полоненими рашистами, У бойових частинах починають по тихому культивувати думку тіпа «в полон не брати, двухсотити на місці».

Десь прокотилось відео де з артилеристами досить жорстко обійшлись і так далі. Ці настрої весело підтримують всякі хомячки, надивившись на злочини рашистів та на те, в що вони перетворили деякі наші міста.

Це дуже шкідлива тенденція. Я розумію емоції, і не буду зараз говорити, що гідна поведінка запорука створення гідного суспільства, ні не про це.

Наші фахівці з ІПСО витратили серйозні ресурси та сили, культивуючи у ворожому суспільстві тему здачі в полон, де тебе чекає теплий чай, жрачка, пряники, гідне ставлення та навіть ТВ з Чак Норрісом.

Це дуже важливо, не тільки щоб зняти інформацію, а щоб вони щиро переконували, що так і є, це складна робота і в результаті досить потужний інструмент впливу на цілі армійські угрупування, оті всі звінки мамам, жінкам це також частина роботи, я не буду в деталях бо і так вже забагато.

Але якщо ворог буде знати, що “в плен не берут”, виріжуть тризуба на лобі чи ще якусь маячню, закатують чи ще щось, вони будуть у відчаї чинити спротив до останнього патрона, як загнані в кут пацюки.

Більше того, ті хто культивує жорстке відношення до полонених, у кого емоції беруть верх над головою, виконують власне бажання ворога, який з запізненням почав свою ІПСО, поширюючи чутки на кшалт “з полонених живцем шкіру знімають”.

Тримай голову холодною, серце гарячим, не працюй на ворога, передавай полонених “фахівцям” при пам’яті та бажано з усіма органами на місці.