Саме час почистити чиновницькі ряди від небезпечного баласту «фото»

Саме час почистити чиновницькі ряди від небезпечного баласту

5 квітня 2012 року януковичем підписується Указ «Про Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації»», якій на сьогоднішній день формально скасований.

Пунктом два положення по цей резерв чітко визначено, що до нього включаються лише «найбільш обдаровані громадяни України». Звідки брались усі ці «таланти», і які були критерії їх обдарованості, незрозуміло. Далі в розвиток цього указу було видано два розпорядження – списки осіб, які зараховані до «нової еліти нації». Нас цікавить перший список, дивимося:

Марина Зінченко, відповідно до основних функцій департаменту фінансів, займається розподілом коштів обласного бюджету і зобов’язана відслідковувати всі без виключення бюджетні процеси в Одеській області.

Муратов, на відміну від Зінченко, не намагався бути на екранах, а в часи епохи януковича не рвався в депутати. Він просто «робив свою справу». Зокрема Муратов відпрацьовував, так званий народний бюджет «Партії регіонів», який і досі вважається грандіозною аферою. Муратов майже все життя пропрацював чиновником, йому якось удалось накопичити чималі статки.

Після затвердження головою Одеської ОДА Сергія Гриневецького – колишнього видатного діяча комуністичної партії, екснардепа, що голосував за «диктаторські закони» януковича 16 січня 2014 року, – Олег Муратов у грудні 2020 року стає його заступником. Таким чином, Олег Муратов є представником влади, який намагається працювати на ключових посадах, не звертаючи увагу на ідеологічну складову такої діяльності.

Зараз Україна переживає, напевно, найскладніші часи сучасності. Кожного дня ми втрачаємо людей і ключові підприємства, воюючи з росією. Тому, напевно, саме час почистити чиновницькі ряди від небезпечного баласту, надавши саме політичну оцінку діям кожного з представників так званої «регіональної еліти» в Одеській області. Деталі – в матеріалі ГО «Зелений лист».