Про що мріють діти? «фото»

Про що мріють діти?

Друзі! Знаєте, що потрібно, щоб мрії збувалися? Треба мріяти! Навіть якщо твої мрії здаються комусь фантастичними і нездійсненними. Треба сміливо мріяти, не зважаючи ні на що. І діяти. Я знаю точно. Мої мрії завжди збуваються. Я мріяла зробити берег в Крижанівці - він є. Я мріяла, щоб в Крижанівці була каналізація - вона будується. Я мріяла про дитячий садочок - він є. Я мріяла про спортивний комплекс - він є. А про що мріють наші діти? Про те, чого в них немає, чого ми дорослі їм не дали.

Сьогодні я дізналася що це.
В рамках проекту Управління освіти “Омріяна школа” пройшов захист дитячих ініціатив.

Якщо сказати одним словом, то це віват! Віват, школо! Віват, учні і вчителі! Отримала море задоволення і натхнення на нові звершення. Деякі ідеї обов’язково підхоплю.

Радує те, що діти переймаються темою екології, хочуть сортувати сміття у школах, озеленювати території своїх закладів. Тому ми запустимо і профінансуємо проект “Посади дерево” вже цієї весни.

Також учні піднімають питання харчування. Ця тема мені теж дуже близька. Я йшла на вибори із чітким розумінням, що систему харчування у школах треба змінювати докорінно. Старшокласників теж треба харчувати, бо вони там проводять майже весь день.

Ще діти мріють про спортивні комплекси біля своїх шкіл. Ми вже виділили кошти на проектування майданчиків.

І ще багато-багато мрій. Але, як я вже казала, перше для нас – це безпека дітей.

А все, про що мріють наші діти – це завдання для нас, дорослих. Давайте будемо втілювати їх в життя покроково і мріяти разом із дітьми. Бо мрії збуваються! Нехай наші діти у цьому переконаються.