Ділюся порцією свіжих перемог моєї команди «фото»

Ділюся порцією свіжих перемог моєї команди

• У Теплодарі нарешті з’явиться поліцейська станція. Кабмін підтримав мої звернення та схвалив виділення коштів на службовий автомобіль, обладнання та меблі для станції. Мова йде про майже півмільйона гривень:

– автомобіль – 381 тисяча гривень;
– обладнання та меблі – 100 тисяч гривень.

• Залучили ще шість мільйонів на оснащення Овідіопольскої лікарні: закуповуємо рентген та УЗД-апарт.

– ультразвукова стаціонарна діагностична система високого класу з сенсорним екраном – 980 000 гривень;
– рентгенівська діагностична система з плоским панельним детектором – 5 200 000 гривень.

Додам, що за підтримки члена нашої команди, депутата обласної ради Валерія Ославського вдасться обладнати рентгенкабінет відповідно до стандартів.

Нагадаю, що Овідіопольська лікарня вже отримала новий ультразвуковий апарат, портативний рентген, монітори пацієнта, портативні медичні аспіратори, апарати штучної вентиляції легень, шприцеві насоси нового покоління. Чекаємо на новий апарт УЗД та рентген-кабінет!

• Першими в країні дали старт центрам вакцинації у сільських громадах та вже отримали позитивні результати!

Менш ніж за тиждень щеплення зробили тисяча мешканців нашого округу! Гордий за свою команду, бо нам за короткий термін вдалося провести оперативні наради, навчання, скоординувати та запустити центри вакцинації. І ми перші в країні, хто розпочав масштабне щеплення саме в сільських громадах!

Дякую за співпрацю Одеський обласний центр громадського здоров’я. До нашої ініціативи приєдналися Авангардівська, Овідіопольська, Таїровська, Нерубайська, Усатівська, Біляївська, Яськівська та Великодальницька громади. До речі, ініціативу підхопили й інші населені пункти області. Також допомагаємо їм організувати та запустити пункти для щеплень.

Чому це так важливо? Чимало мешканців сільської місцевості відкладають вакцинування через довгий шлях до місця, де можна отримати щеплення. Завдяки нашій програмі, усі охочі мають змогу щепитись не покидаючи свою громаду. За статистикою минулого тижня кожен дев’ятий вакцинований мешканець Одещини – щепився саме за нашою програмою у 140-му окрузі. Чудовий результат! Це значно пришвидшує вакцинацію населення і дозволяє захистити якомога більше людей від коронавірусної хвороби.

Наразі усіх охочих щеплюють вакцинами Pfizer, Moderna та CoronaVac. Працює телефон гарячої лінії, за допомогою якого можна записатись:
+380981046389
10:00 – 17:00
Записуйтесь, вакцинуйтесь та будьте здорові!

• Залучили вісім мільйонів на модернізацію професійної освіти Одещини. Три заклади профтеху нашої області отримають держкошти на створення навчально-практичних центрів.

• Запустили безкоштовний автобус до моря для мешканців Таїровської громади, який щоп’ятниці доставлятиме відпочивальників до пляжу “Маяк”‘.


– виїзд з Сухого Лиману о 8:00;
– повернення о 12:30.
Соціальний автобус курсуватиме до кінця літа!