Працюємо далі! «фото»

Працюємо далі!

Дозволили демобілізацію багатодітним батькам, полегшили доступ українців до нового житла та звернулася до світової спільноти. Верховна Рада України ухвалила низку рішень. Розповім про найважливіші.

Українські військовослужбовці, у яких під час війни з’явилася третя дитина, тепер мають право на демобілізацію. Ухвалили відповідний закон (№7678). Раніше мобілізація не поширювалася на багатодітних батьків, у яких на момент призову було троє та більше дітей.

Остаточно відкрили дорогу повноцінній роботі слідчим міжнародного кримінального суду в Україні. Підтримали законопроєкт №7728.

Нове житло стане доступнішим для українців. Через російську агресію мільйони людей залишилися без даху над головою. Законопроєкт №7683 зменшує податкове навантаження та створює прозорі умови для інвестування в нерухомість.

Створили дві важливі парламентські комісії: для розслідування фактів сексуального насильства, скоєного окупантами в Україні та розслідування порушень використання гумдопомоги.

Звернулась до світової спільноти через агресію РФ у Чорному та Азовському морях і Керченській протоці.

Ратифікували Угоду про участь України у Програмі ЄС LIFE – європейській програмі, що направлена на захист довкілля та клімату.