Підтримувати один одного «фото»

Підтримувати один одного

Останні місяці не залишили часу на довгі розмови, слова вдячності, а усі листування перетворились на списки потреб та запитів. Але зараз, як ніколи важливо підтримувати один одного та казати, як сильно ми пишаємося нашими людьми.

Мій рідний брат Олег Колебошин з родиною багато років живе в Канаді. З першого дня війни він волонтерить. Спочатку підтримував наших переселенців у ЄС, згодом – допомагав українцям адаптуватись у Канаді та увесь цей час залучав кошти для нашої країни.

Цієї неділі Олег ініціює великий марафон, метою якого є пробігти 126 км за 24 години, аби зібрати кошти на планшети для українських школярів, чиї школи зруйновані.

Таким чином, мій брат приєднується до акції зі збору коштів на 500 планшетів для українських дітей в Україні, автором якої є Роман Кравець.

Усі, хто в Монреалі можуть особисто приєднатись до марафону. Решта – підтримати на відстані, підбадьорити та внести благодійний внесок. Усі умови є на постері.

Незабаром розпочнеться навчальний рік. Для багатьох дітей він проходитиме дистанційно і тому зараз надважливо забезпечити наших школярів гаджетами.

Пишаюсь тобою, брате. Та всіма українцями, які непохитно стоять кожен на своєму фронті та наближають нашу Перемогу.