За кілька годин до авіаудару «фото»

За кілька годин до авіаудару

Це фото зроблене за кілька годин до авіаудару по Дніпру.

Я стою у тисячолітньому соборі – Софії Київській. Дивлюся на Оранту – Божу Матір, яка тримає Непорушну стіну. Це символ української незламності. Ми молимося за мир і людей, які тримають наше небо на своїх плечах.

Ми з командою того дня приїхали до Києва, аби презентувати проєкт, яким живемо від початку повномасштабної війни – екосистему “Незламні” – і її серце – Національний реабілітаційний центр “Незламні” Першого медоб’єднання Львова. Від початку повномасштабного вторгнення ми пролікували там 11 тисяч поранених.

Про трагедію в Дніпрі стало відомо під час заходу. Ми були в безпечному місці. Одна світлина, але уже він неї похолола кров. Далі – кілька днів жаху.

У цьому пості я зараз би дуже багато писала про усмішки, обійми, те, як тішилася, тиснучи руку нашому захиснику, якому ми за кілька днів до того поставили біонічний протез. Про нових партнерів, яких знайшли, і про нові проєкти, які домовилися реалізувати як разом з ними, так і з уже нашими добрими Друзями.

Однак зараз не можу. Бо ті світлини розривають серце. Його наповнюють біль і лють.
Але, знаєте, весь шлях Незламних – це реакція на біду, яка прийшла у лютому. Біду, яка стала поштовхом до дії. І кожен їхній страшний крок – це стимул працювати ще більше і ще наполегливіше.

На жаль, тих хто загинув, нам уже не повернути – тільки помста ЗСУ і Божа кара!
Але ж є те, що ми можемо змінити!!! Створити умови, аби врятувати кожне життя – це привезти найліпших лікарів зі світу, які поділяться досвідом, купити обладнання, зібрати кошти на протези, відкрити новий корпус чи збудувати центр. Це те, що ми можемо! Разом з Вами – нереально класними людьми, які вже є сім’єю Unbroken Ukraine.

Дякую, що Ви з нами!
Сил нам усім і Незламності! Вистояти, як Непорушна стіна Софії. Залишитися людяними і мудрими. Зберігати вірність цінностям. І ні на мить не сумніватися: добро переможе! Скоро! Обов’язково! Адже інакше не буває, світло знищить темряву!
UNBROKEN Ukraine: рятуємо, протезуємо та реабілітуємо українців в Україні

ПС. а щасливі фото обов’язково будуть. пізніше.