Це не помилка «фото»

Це не помилка

Раніше не встиглa коментувати, але мої 5 копійок.
Ні, Олексій Коростельов з ТВ «Дождь» не просто оговорився. Ви не робите помилок у довгих реченнях, якщо не маєте цього на увазі. Ви можете спіткнутися на слові, або ви можете переплутати і потім виправити, але сказати кілька довгих речень і побудувати думку та логіку, це не помилка.
Чомусь навіть деяким із «путінської опозиції» досі так важко зрозуміти, що Росія – це терорист і окупант, і ти або всіма способами хочеш, щоб вонa програлa, або ти є її частиною. Третього шляху не дано. «Дождь» навіть не може прикриватися «ми нейтральне якісне ЗМІ», тому що навіть якісні ЗМІ в усьому світі на бoі України i ці коментарі були не нейтральними, а підтримуючими російські війська.
Це був другий шанс довести, що ви це розумієте. Принаймні Коростельов довів, що ні. Попри те, що можно бути проти Путіна, все одно хочится підтримувати «своїх», навіть коли вони терористи на війні.
Європі не потрібно давати третій шанс, якщо вони не розуміють основних цінностей. Олексію Коростельову мають анулювати прописку, а «Дождь» матиме наслідки за законом.