Про країну, в якій ми живемо «фото»

Про країну, в якій ми живемо

Полковнику ТЦК на Львівщині, який безпідставно виключив з військового обліку 40 абсолютно здорових військовозобов’язаних офіцерів, взагалі не додаючи до їх справ ніяку, навіть підроблену медичну документацію, суд призначив ШТРАФ 3145 грн.

Тобто за 40×5000$ = 200 000$ корупційного навару (самі перерахуйте в дрони або в пікапи) –
3145 штрафу. Тому що ” незаангажовані” “правоохоронці” регіону вміло оформили злочин за адміністративною статтею (хоча частина виключених з військового обліку за цими документами виїхала за кордон).

Ще раз.
Три тисячі сто сорок п’ять гривень штрафу.
Все. Йди і “заробляй” далі. Поле чудес.
Феєрія безкарності…

Колаборантці Олені Терещенко, що стала “и.о. главного специалиста сектора делопроизводства управления Купянского района” у окупантів, вироком суду на Полтавщині призначено аж позбавлення обіймати посади державної влади строком на 10 років. Без конфіскації майна. Все.

У випадку (не дай Бог!) повторної окупації – знову можна йти до окупантів із караваєм! А от захиснику України, Куропатенку Олексію, що у травні 2022 добровільно мобілізувався до Нацгвардії, взимку отримав тяжку контузію і перебував на лікуванні, та через низку подій не з’явився вчасно, на один день, на прийом до терапевта – оформили СЗЧ. А потім ще одне, коли на 2 дні вирішив провідати хвору матір.

І по рабовласницькому Закону 8271 дали 5 РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ.
5 років реальної в’язниці.
За травму і захист Батьківщини!

Критичний. Критичний, кричущий дефіцит справедливості в суспільстві і в державі. І пряме заохочення хабарництва і колаборантства.