Нічні гонки містом «фото»

Нічні гонки містом

А я не поділяю атмосфери загального цькування організаторів напівлегального автодвіжу «themost» в Одесі, що вперше за 2 роки (!) організовано зібрали всіх ентузіастів кінських сил під капотом, моменту на коробці, мамкиних гонщиків, горе дрифтерів, хуліганів та безголових беемвістів на відомій локації - закинутій та недобудованій частині автомагістралі.

Написати мене це змусила не зовсім адекватна реакція, на мій погляд, спільноти та людей, яких я ніби поважаю, на це явище взагалі.

Замість того, щоб навпаки якось у діалозі та розумінні через організаторів опанувати цю проблему та прибрати автохуліганів з нічного міста, ми йдемо шляхом заборони, цькування, побажань поубиватись всім об стіну, а один депутат, знову ж таки якого я поважаю, погрожує ініціювати питання, щоб все заблочити бетонними блоками.

Хочу нагадати, один можновладець, який вирішував проблеми за допомоги бетонних блоків, таки отримав довічну славу та відповідне призвісько, але проблеми так і не вирішив.

Друзі, що ми їм запропонували? Може у нас є автодром, чи площадка колишнього ДОСАФУ, на якій чудом не виросла свіча багатоповерхівки?

Мене так само дратують ці нічні гонки містом та палена резина під вікнами, але щоб їх прибрати треба організовано розвивати цю авто субкультуру, що виникла. Вона не зникне нікуди незалежно від наших побажань, але повпливати у своєму середовищі на хуліганів зможе більш ефективно чим ми з вами, чи наші прокльони та погрози.

Краще стимулювати будь яку позитивну організацію у цьому напрямку, підтримувати і сприяти ініціативам збиратись у відведеному небезпечному місці з обов’язковим чергуванням розрахунку пожежників, медиків на швидкій та охороною публічного порядку, що є власне самою функцією влади – задовільняти навіть такі потреби.

Це моя думка.