Суд над Трухановим: мер не вийшов на відеозв’язок із Антикорсудом через зливу «фото»

Суд над Трухановим: мер не вийшов на відеозв’язок із Антикорсудом через зливу

Вищий антикорупційний суд закінчує досліджувати докази у справі щодо декларацій міського голови Одеси Геннадія Труханова. За версією слідства, Труханов мав декларувати зареєстроване на нібито «колишню» дружину Тетяну Колтунову нерухоме і рухоме майно загальною вартістю понад 52 мільйонів гривень, проте умисно приховав ці відомості в своїх деклараціях за 2015-2016 роки.

Про це повідомляє кореспондент Української Служби Інформації Катерина Петренко з Києва.

Антикорсуд не може провести дистанційне засідання, бо Приморський райсуд Одеси не виходить на відеозв’язок нібито через технічні проблеми.

Вчора в Одесі була злива, ніби технічні проблеми. З Одеси сказали, що якщо вони налаштують, то лише хвилин сорок. Але в нас потім інше судове засідання, – сказав суддя Віктор Ногачевський.

Справа в тім, що законодавство не дозволяє провести засідання без участі обвинуваченого. Справу відклали до 7 липня.
Нагадаємо, на минулому засіданні 24 червня ВАКС продовжив вивчати докази у справі мера Одеси Геннадія Труханова. У матеріалах чимало деталей про закордонному відпочинку, зустрічах в Одесі та багато іншого. Суд слухав аудіозаписи телефонних розмов Труханова з Колтунової і іншими людьми. Тоді одеський мер взяв участь в судовому засіданні, правда, віртуально: він прийшов до Приморського районного суду Одеси, де була влаштована відеоконференція з Антикорупційним судом в Києві.

Как сообщала USIonline.com, отдых в Ницце и “благородное пиво”: следователи рассказали, как Труханов отдыхал с женой, которой у него “нет”.

Читайте нас в Telegram.