Справа “Краяну”: Антикорсуд продовжує розгляд скарги на виправдальний вирок Труханову (трансляція) «фото»

Справа “Краяну”: Антикорсуд продовжує розгляд скарги на виправдальний вирок Труханову (трансляція)

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду має продовжити розгляд апеляційних скарг прокурорів САП на виправдальний вирок меру Одеси Геннадію Труханову та ще сімом фігугантам у справі одеського «Краяну».

Про це повідомляє спецкор Украинскої Служби Інформації Катерина Петренко.

15:19 Оскільки прокурори затримуються, а також обвинувачений Василь Шкрябай і адвокат Тарас Пошиванюк затримуються в іншому кримінальному провадженні по обранню запобіжного заходу Шкрябаю, колегія суддів вирішує, чи відкласти засідання, чи оголосити перерву.

15:25 Суд оголошує перерву до 16:00, аби дочекатися прокурора Валентина Мусіяку. Він в дорозі.

Стало відомо, що перерву скорочують до 15:30, оскільки прокурор в суді буде швидше.

15:30 Сторона захисту вважає неможливим продовжити розгляд сьогодні, бо не бачать сенсу очікувати інших учасників процесу.

Хоч у тій справі і дебати, проте прокурор наголошує, що об’єктивно краще перенести розгляд до завтра, бо у тій справі закінчать близько 18:00 вечора.

Також головуючий суддя Віктор Панкулич сказав, що судді готові відтермінувати свої відпустки, якщо скоординовано учасники узгодять подальші дати засідань.

Колегія суддів оголосила перерву у справі до 15:00 18 червня.

Как сообщала USIonline.comАпеляційна палата Вищого антикорупційного суду приступає до розгляду по суті апеляційних скарг прокурорів на виправдальний вирок меру Одеси Геннадію Труханову.

Читайте нас в Telegram.