Заступник міністра МВС Антон Геращенко скоїв злочин відносно неповнолітнього «фото»

Заступник міністра МВС Антон Геращенко скоїв злочин відносно неповнолітнього

Він, користуючись своїм службовим становищем, розголосив персональні дані дитини, які мають бути захищені законом.

Міністерство внутрішніх справ в особі  пана Геращенка опублікувало конфіденційну інформацію про дитину. Для того, щоб було легше індентифікувати особу неповнолітнього виклали навіть його фото в мережі.

Фактично хлопець скоїв злочин, він жорстоко побив дівчинку та має понести сувору відповідальність за законом і лише через судову систему.

Але інша річ це реакція державних службовців, які повинні виховувати дітей, а не принижувати їх. Тим паче таки високопосадовці як Геращенко мають розуміти, що таке ювенальна юстиція і як необхідно поводитись з дітьми, навіть з тими, що порушили закон.

Саме державний апарат має виховувати своїм прикладом суспільство та ініціювати правові зміни, але, як ми бачимо,  високі посадовці з МВС можуть тільки провокувати людей до суду Лінча та булінгу.

Замість посилення відповідальності для батьків та розробки програм зайнятості дітей вони публікують злочинні дописи.

Цирк у тому, що некомпетентний Геращенко функціонально відповідає за координацію законодавчого забезпечення діяльності МВС. Це прірва…

Може пану Антону подобається принижувати хлопчиків?

Але йому точно подобається міркувати про те, що думали батькі дитини, коли його зачинали, тому що саме про це він запитує свою аудиторію.

А тепер правова сторона вчинку.

«Закон про інформацію» Стаття 21.

«До конфіденційної інформації про фізичну особу належать, зокрема, дані про її національність, освіту, сімейний стан, релігійні переконання, стан здоров’я, а також адреса, дата і місце народження. Не допускаються збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди».

Коли пан Геращенко перевищував владні повноваження він припускав, що цей підліток може будки психічно-хворим, що у нього може бути відповідний діагноз та він потребує медичної допомоги?

А що буде казати пан Геращенко, коли завдяки його розпалюючому допису в соцмережі хтось індетифікує дитину, вб’є або покалічить?

І от як ці фріки можуть адекватно реформувати поліцію, коли заступник міністра МВС розпалює ворожнечу відносно дитини, навіть до судового розгляду.

Я особисто повідомлю про вчинок Антона Юрійовича усі міжнародні організації, які реформують підрозділи поліції, для того щоб вони мали уяву, на що вони витрачають свій час та гроші.

І ви не будьте сторонніми спостерігачами, інформуйте міжнародну спільноту та міжнародних журналістів про такі вчинки службовців.