Щодо “біологічної зброї” «фото»

Щодо “біологічної зброї”

Розумію, всі тупо тролять країну 404 через «бойових націоналістичних кажанів України», але, кому цікаво, трохи матчастини, може стане вам у нагоді.

Отже, не полінився і щойно, стримуючи то сміх, то нудоту, прослухав всі півгодини прес-конференції начальника військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ВС РФ Кирилова, передивився документи на сайті ВС РФ через VPN.

Там вже звична набридла концентрована маячня у стилі пізнього РЕН-ТВ про “вирощування коронавірусів як елементів біозброї”, “вивчення лихоманки Крим-Конго, лептоспірозу (!), хантавірусів з метою створення біологічної зброї” (!) і все таке інше, але є один дуже показовий фейл.

Посадова особа РФ стверджує, що реально вигодоотримувачем угод між Міноборони США і МОЗ України, проектів DTRA є лабораторії Міністерства оборони (!!!) України в Одесі, Києві, Львові і Харкові.
Але ж…
Нема ніяких лабораторій МОУ.
Їх в принципі не існує.

Взагалі, у структурі МОУ є єдиний підрозділ по цьому напряму – Санітарно- епідеміологічне управління Командування медичних сил ЗС України, у складі якого взагалі немає регіональних лабораторій.

Та і в цілому і у всій системі МОУ є тільки звичайні клінічні лабораторії шпиталів МОУ (типу як звичайні лабораторії при лікарнях, що роблять клінічний аналіз крові, різні імунологічні, біохімічні та інші дослідження показників, необхідних для лікування хворих і поранених військових і цивільних).
І все.

Натомість, всі угоди DTRA і всі проекти США і України стосуються якраз лабораторій МОЗ України!
Нині, після ребрендінгу – центрів контролю та профілактики хвороб МОЗ України (лабораторій екс- системи СЕС, в Одесі така – у ж/д на Старосінній, в Києві – на Нивках, їх добре знають у кожному місті після епідемії коронавірусу).

І всі проекти DTRA були або дослідницькі в частині епіднагляду та скринінгу (ну, тобто оцінка розповсюдженості різних патогенів у популяції), або інфраструктурні (лабораторне обладнання, підвищення якості досліджень тощо).

Отже, маємо справу з черговим фейком, але гобліни могли б бути уважними і хоча би не палитися на дрібницях, що перевіряються в один клік.