Разом – ми велика сила! «фото»

Разом – ми велика сила!

Шановні жителі Фонтанської сільської ради! Звертаюся до вас як представник влади.

Шановна громадо, ми живемо у непростий час. Події, які відбуваються в державі вселяють нам тривогу та неспокій.

Але Фонтанська сільська рада як орган місцевого самоврядування працює зараз у режимі 24/7.

Про усі некеровані ситуації, підозрілі події, прошу сповіщати за телефонами відповідальних осіб: 0667866265 (Петро ЩИРБА), 0949243309 (Сергій СПЕЛЬНИК), 0964636707 (Олександр МАЛЯРЧУК).

У разі зникнення зв’язку працівники сільської ради протягом усієї доби знаходяться на робочих місцях в адміністративних будівлях Фонтанської громади.

Головна наша підтримка один одного – це не піддаватись провокаціям, зберігати спокій, відбивати панічні атаки здоровим глуздом та виваженістю.

Очікуємо рішень уряду, розпоряджень Одеської обласної державної адміністрації та Одеської обласної ради. Усі місцеві рішення громади будуть прийматись відповідно до рішень держави та області.

Тримаємось разом, згуртовано, бо разом – ми велика сила!

P.S.

Станом на цю годину ситуація в Фонтанській ОТГ спокійна та контрольована. Керівництво сільської ради на постійному зв’язку зі штабом району. Техніка та співробітники КП “Надія” були задіяні в допомозі ВСУ. Запроваджено цілодобове чергування посадових осіб сільської ради та КП. Закликаємо зберігати спокій. За можливістю залишайтесь вдома. Віримо в нашу Україну.