Приклад Єдності «фото»

Приклад Єдності

Мене запросили на неймовірний івент: в Стейтен Айленді з’явився будинок, в якому житимуть ветерани, що приїжджають до США на протезування. Сказали, що вечірка буде невелика, але поважна: Консул, Постпред, почесний консул. Організація, яку я люблю, технічно допомогала організації, яку я ще не знала. Але наші зустрічали перших хлопців-військових. І я бачила чуваків на вечорі Дарії Коломієць…

Ще за кілька годин до початку в домі вже були журналісти. Дівчата готували стіл. А в гості постійно заходили якісь люди. “Візьміть квіти – то для настрою”, – сказала якась жіночка з дитиною, віддала горшок та пішла. Хтось заходив з цукерками. Хтось – з фруктами.

Проект протезування українських героїв належить Олександру Рубцову Oleksandr Rubtsov. Його волонтерська організація KindDeeds Inc виникла зовсім нещодавно, до цього Олександр організовував евакуацію з України дітей та жінок – каже, що вдалося вивезти біля 3 тисяч людей. Але за 2 місяці українки почали сумувати за домом і пох на ракети, виїжджати вже було майже нікому не потрібно… Саша та його друзі-волонтери переключилися на протезування. Папери, збор коштів, розміщення, лікування, фізиотерапія. Багато роботи. Багато грошей. Багато помічників: серед них – мій рідний Help Ukraine Center USA.

Коли івент почався, всі говорили про єдність: Постпред, Консул та Почесний консул, священники, волонтери та самі хлопці. Я писала відео та думала: цей проект – один з прикладів єдності, яка сталася з нами завдяки цій клятій війні. Волонтери та парафіяне церков, дипломати та духовенство – допомагали всі.

Вчора один з двох перших героїв – Антон Домаратський – сказав, що збирається повертатися на фронт. Вже з новою ногою. Він сам зараз тут збирає все, що потрібно його юніту. Уявіть! Я не плакала – трималася.

В Нью-Йорку зараз вже, мабуть понад 20 помітних волонтерських ініціатив. В них безкоштовно на Перемогу України працюють кращі люди, яких мені доводилося зустрічати.

Дякую друзям з “моєї рідної” організаціі, ви неймовірні – Льоша, Галя, Іра та всі-всі інші (ви знаєте хто). Пишаюсь вами безмежно. Дякую всім волонтерам-колегам з інших організацій. Величезна подяка KindDeeds- за Антона, за Віктора, за всіх, хто ще приїде. Ви зробили велику справу!
Переможемо! Слава Україні!

Ось список потреб підрозділа Антона, а за ним і в першому коменті буде PayPal нашої Iryna Mykhaylivna, яка курує процес:
1.Радейки Motorolla R-7-10шт
2.Планшети на коптер 10дюймів-2шт
3.Якщо є змога 2-3теліфона під крапиву.
4.По можливості хоча б 5-7 пвс з кріпленнями на шолом
5.Тепловізор-хоча б один
6.зарядна станція, EkoFlo щоб від них можна було заряджати мавікі,старлінк, і т.д.(воно не нудить як генератор,дуже хороша штука)
7.носілки медичні евакуаційні тактичні складні,безкаркасні
8.спальники зимові, але щоб не об’ємні та до -20град витр.-20шт
9.берци зимові 44 р -4 пари
10.Комплект level7- 20 комп по можливості.
11.трекінгові носки-як можна більше пар
12. Павербанки на 30к-хоча б за 5шт
13. Рюкзаки на 90л.терра -10шт
14. Набори посуди для їди, туристичні, гібкі, шоб не ломалися чашка,миска, ложка,вилка, гібкі( туристичні набори посуди) сіліконові-20 комплектів
15.рюкзаки під коптера-3шт.
Zelle: Ibalaban84@gmail.com
PayPal – Iryna Balaban Ibalaban84@gmail.com