Про маніпуляції і логіку «фото»

Про маніпуляції і логіку

Ненавиджу маніпуляції. Хтось може повірити. І мені байдуже, вoнa це каже через відсутність освіти чи з якоїсь іншої мотивації.

Анастасія Приходько y TikTok
Скільки слів, стільки неправди
▪️ українців не питають, а чи хочуть вони взагалі ставати частиною ЄС
84% українців підтримують вступ до Європейського союзу- Центр Разумкова. Для інтеграції необхідно провести референдум, де голосує народ.
▪️ Kоли Україна стане членом Євросоюзу, то, мовляв, для українців не залишиться роботи. Ринок праці нібито заполонять іноземці.
Звідки?? Люди з Євросоюзу, які мають вищий рівень життя, заберуть усі робочі місця? Середня річна зарплата в Європі становить 33 500 євро Вибачте, але це просто абсурд.
▪️ Kатегорично проти нової валюти в Україні.
Членство не означає, що Україна повинна переходити на євро. АЛЕ є якісь переваги, починаючи від стабільності та відсоткових ставок.
▪️ “Yсі ці яхти-заводи-параходи, які будувалися в Європейському Союзі, вони почнуть будуватися у нас. Стосовно цього люди почнуть приїздити, їхні фахівці, які розуміються на цьому обладнанні й будуть працювати в нас. А де будемо працювати ми?
Де логіка? Чи це погано, що прийдуть нові інвестори, створять нові заводи і працевлаштують переважно українців і створять нові робочі місця? Краще не мати інвесторів і не мати нових робочих місць?
▪️ Я не хочу таких лікарень, які є в Європейському Союзі, бо я хочу потрапити до лікаря тоді, коли я хочу, а не чекати тижнями в черзі, щоб мені просто дали рецепт, і я сходила купила собі “Анальгін”,
Я навіть не буду починати з АНАЛЬГІНУ, який заборонений у більшості країн через побічні ефекти. В Європі є сімейні лікарі, до яких ви прийдете того ж дня або наступного дня, і є ЦИФРОВИЙ РЕЦЕПТ. Я отримую свій рецепт того ж дня чи наступного дня ЦИФРОВО, і мені не потрібно нікуди йти.
І так далі.