Про гидотне кубло в ЄС «фото»

Про гидотне кубло в ЄС

Французький міністр у європейських справах Клеман Бон заявив, що шлях України до Євросоюзу може тривати 15 чи навіть 20 років.

Саме тому, наполягає французський чиновник, Україні потрібно погоджуватись на пропозицію Макрона та вступити до нового політичного євроутворення: “Проект нашого президента доповнює ЄС і може запропонувати конкретний шлях у Європу країнам, які не входять до серця ЄС та хочуть зблизитися з нами”.

Як на мене, проект Макрона дуже нагадує кацапський фільтраційний табір… Але зараз не про форму, а про меседж.

Головне, що потрібно зрозуміти, заява Бона – не випадковість. Це один з елементів московської інфокампанії по примушуванню України до миру.

Цілі цієї кацапської ІПСО, очевидні – а) фіксування загарбаних українських земель через умовний мінськ-3; б) збереження колективним путіним влади на росії; в) стратегічна пауза з метою накопичення ресурсів для наступного етапу російсько-української війни.

Впевнений, ви вже стикалися з багатьма епізодами цієї кремлядьської ІПСО: Драгі з його мирним планом та нейтральним статусом України; Макрон з вимогою не принижувати росію та європейським ерзац-проектом для українців; Шольц з саботажем постачання нам важкої зброї; Орбан з блокуванням антиросійських санкцій; болгарський президент Радєв, який наклав вето на передачу нам зброї; хорватський президент Міланович, гальмуючий усі проукраїнські процеси та наш вступ до НАТО…

Аналогічні процеси, але у менших масштабах, йдуть в США – в основному у ЗМІ. Дякувати богові, за океаном кремлівське кубло поки що придушили.

Резюмуємо. Усе вищеописане антиукраїнське кодло – це аверс медальки… Західний фронт кремлівської операції. А на реверсі – сама росія, котра волає, що Україна уникає мирних перемовин… Що війну потрібно зупиняти, бо гинуть мирні люди…

Боже праведний, я бідкався що культура деградувала… Переймався… А тут Стара Європа під управленієм москалів, демонструє найогидніші зразки політичного худсаму.

Працюють чітко по методичкам кремля… Паляться… Згорають… Але самі вигадати чогось розумного не можуть… Схоже, що московія таки успішно експортувала на Захід свої головні стратегічні товари – негативний відбір та корупцію.

Що робити нам? Мантулити москалів до повної Перемоги, а потім випалити макроно-шольцівську гидоту у ЄС. Й ще одне – на забути вичистити те саме у нас.

Слава Україні!!!