Про Богуслаєва і його кришу «фото»

Про Богуслаєва і його кришу

Ніхто так і не зрозумів, що доказову базу на Богуслаєва зібрало ЗСУ. Саме вони збивали російські гвинтокрили на яких стояли свіжі запчастини від “Мотор Січ” і надавали доступ до них слідчим…

Так вже вийшло, що у 18 році я трохи працював по ньому. Не питайте чому, для чого і з ким. Моя задача була виявити побудовану стратегію його захисту. Працював трохи, бо вона виявилась скучною і не цікавою, а по суті, стандартною “фортецею” російських спецслужб для українських гігантів.

Є декілька способів виявити саму систему захисту і її “воїнів”. Самий простий — це імітувати наступ. А коли в тебе вже є досвід, то ти по почерку розумієш хто її будував і які будуть наступні кроки.
Перший крок наступу завжди тягне за собою два кроки відповіді об’єкта вивчення. Тому, як тільки полетіли імітовані удари по Богуслаєву, його криша дала два удари відповіді. Тож розкажу вам, що у них в програмі було.

Перший крок — інформаційний захист. Це стандартний початок. Починають писати статті про те, який Богуслаєв хороший і які погані люди, які зараз його чіпають. Але (тут зараз буде смішно ), “захисники” настільки тупі, що першоджерелом статті виступає україна.ру і страна.юа, а вже потім всі інші, хто не поцуралися російських грошей і перепосту цих помийок. Це був феєричний подарунок, бо тільки по цьому вже можна було вирахувати хто працює над системою захисту цього виродка.

Другий крок. Над ним працювали доволі довго і він достатньо потужний. Це — трудовий колектив. Спеціальні “заводіли” починають підіймати сотні працівників підприємства. Підняти їх достатньо легко, бо на протязі довгого часу створювали легенду на кшталт: “Він не дав розграбувати завод. Тільки завдяки йому ми мали стабільну роботу і достойну зарплату. А ті хто працював добре, тому пощастило виїхати закордон на великі гроші та забезпечити сім’ю”.

І тут треба зупинитися ненадовго. Бо легенда має під собою дійсний фактаж. Наприклад, ми маємо велику кількість заводів, які розграбували й “Мотор Січ” дійсно не входить до них. А ще, Богуслаєв вивіз велику кількість хороших інженерів у Китай на доволі офігітєльні зп. Всі ці робітники це бачили на свої очі і їм вже не поясниш, що на старості літ дід вирішив розпродати завод, в наслідок чого всі вони втратять роботу, що інженерів у Китай вивезли тому, що не дивлячись на побудований аналог заводу, у китайців не виходить відтворити такі вироби, тому їм потрібні ці інженери, щоб стати конкурентом “Мотор Січі” і вбито його, завдяки нижчої ціни.

Отже, трудовий колектив починають підіймати з заяви (яку ми вже побачили ) і качають до акцій прямої дії. Тобто до перекриття доріг, акцій протесту під кабміном і іншими установами. Створюється великий інформаційний тиск не тільки на суд, а й на владу в цілому.

В цей час, і це вже можна назвати третім кроком, впливові бігунки починають рішати з судом і з владою. По суті, починається підкуп перших і шантажні торги з другими. Якщо “торги” будуть проходити невдало, то протести почнуть набувати подій більш високого градуса. Для цього, звичайно долучають криміналітет і вже відомих тітушок.

І четвертий крок (якщо звичайно до нього доходять) – це заяви різних міжнародників і російської влади неопосередковано.

Вся ця стратегія, по своїй суті, побудована тільки на тому, що у них є велика кількість простих людей, свято віруючих у свою правоту, які вони взмозі вивести на вулиці. Тому над цими людьми потрібно працювати ще до того, як запустяться процеси оборони. Або унеможливити збудження цієї маси. А краще робити й те й інше.

До речі, такі захисні плани розроблені на багатьох підприємствах України, де так чи інакше, були залученні росіяни. Наприклад буква в букву такий план був на Миколаївському глиноземному заводу, яким володіє Деріпаска.

Але, всі ці плани були прописані та побудовані в відносно мирні часи для України. Зараз ми побачимо чи спрацюють вони у воєнний час, коли на голови потенційним мітингуючим падають ворожі ракети. Думаю, що ні. Хоча от точно залучена страна.юа і пов’язанні з нею “бігунки” по владі та судам мене дійсно турбують. Там точно будуть нюанси.

І, користуючись нагодою, нагадую, що збираю на коптер для хлопців с ЗСУ, які вже давно втілюють в реальність план захисту України.
Карта Привата :
4149437866982497