Парадокс, чи особливості розвитку нашого суспільства? «фото»

Парадокс, чи особливості розвитку нашого суспільства?

У великих містах Південної та Східної України перемагають на виборах міських голів лідери місцевих політичних проектів, котрі завдяки децентралізації, яку ми вибороли на Майдані приписали собі якісь покращення та розвиток, але перемагають на антимайданівські риториці та завдяки проросійському, чи вірніше просовєтському електорату.

У більшості ці особи Майдан не підтримували чи навіть протидіяли, але пристосувались після його перемоги.

А ті хто ризикував здоров’ям та життям виборюючи децентралізацію, а потім воюючи за Незалежність України на узбіччі політичного процесу. Але і реваншу відвертих ворогів не відбулось…І це одноразові мильні бульбашки про які скоро ніхто і не згадає. Ось так і живемо.

Ви дивуєтесь результатами виборів по Півдню України і зокрема на Одещині, а хіба могло бути по іншому? Коли останні десятиліття з кожної каструлі багном виливалась у мізки людей московська пропаганда, коли зміцненням Держави і суспільства займались на волонтерських засадах окремі особистості та організації, як правило за свій кошт та на свій страх і ризик. Тільки з початком війни за Незалежність України тут почались якісь позитивні зрушення, але цього як виявилось поки що не достатньо.

Тішить те, що у деяких ОТГ після децентралізації перемагають проукраїнські кандидати на голів, які за цей короткий час показали прекрасні результати господарювання маючи суттєво збільшені бюджети.

Тому не впадайте у відчай та розпач, ми все подолаємо та обов’язково переможемо! Молодь, ось наша цільова аудиторія та наш потенційний виборець, працюймо з нашим майбутнім!