Обережно, шахраї!  «фото»

Обережно, шахраї! 

Шановні мешканці Фонтанської ОТГ!

На адресу Фонтанської сільської ради надійшла інформація, що на території с. Фонтанка протягом декількох тижнів невстановленими особами здійснюється збір матеріальних цінностей, грошових коштів, а також копій документів, що посвідчують особу. Зазначені особи представляються співробітниками сільської ради та повідомляють, що здійснюється збір допомоги для допомоги ЗСУ в Миколаєві.

НАГОЛОШУЄМО, що відповідних заходів посадовими особами сільської ради не здійснюється! Дії вище зазначених невстановлених осіб мають ознаки шахрайства!

Про всі заходи, організовані Фонтанською сільською радою, направлені на допомогу ЗСУ, ТРО, внутрішньо переміщеним особам та незахищеним верствам населення в обов’язковому повідомляється в офіційних джерелах. Всі посадові особи сільської ради задіяні в роботі апарату мають службове посвідчення та пред’являють його за першою вимогою.

Якщо ви зіткнулися з будь-якими особами, які здійснюють збір допомоги від імені Фонтанської сільської ради, закликаємо в першу чергу витребувати у такої особи службове посвідчення та пояснення з приводу діяльності таких осіб.

При цьому, у разі неможливості пред’явити відповідні документи, просимо повідомляти про такі випадки до сільської ради та в правоохоронні органи.