Нахаби розважаються по заповідній зоні «фото»

Нахаби розважаються по заповідній зоні

Потрібна допомога в пізнанні нахаб, які розважаються по заповідній зоні НПП «Тузлівські лимани»

Повна темінь на Тузлівської Амазонії нацпарка. Зі сторони кордону парка чути рев і гул техніки, яка іде по піщаному пересипу зі сходу. Проїжджає на високій швидкості заповідну зону під 100 км на годину.

Тим часом, почувши підозрілий гул, начальник відділу держохорони парку Віталій Дімов оперативно вирушає через заповідну зону НПП «Тузлівскі лимані». І бачить 12 одиниць квадрациклів. Було чоловік 15. Вони зупинились, тому що один з квадроциклів поламався, так би вони проїхали би повз нього – Віталія.

Відремонтувались і проїхали далі по пересипу повз прикордонників в сторону курорту «Катранка». Начальник відділу держохорони зробив зауваження і запросив документи, які посвідчують особу, щоб скласти протокол.

У відповідь порушники, використовуючи ненормативну лексику, почали ображати посадову особу парку, погрожувати, штовхати та намагалися відібрати службовий відіореєстратор, на який здійснювалась відеофіксація спілкування.

В результаті вчиненого правопорушення, території та об’єктам НПП «Тузлівські лимани» внаслідок проїзду по заповідній зоні та зоні регульованої рекреації 12 одиниць техніки завдано збитків на суму 1 533 000 (Один мільйон п’ятьсот тридцять три тисячі) гривень.

Тут на відео є «розмова» В.Дімова з порушниками, де вони йому погрожували

У кого є будь яка інформація про осіб, або будь яка інформація про місце постійної дислокації чи перебування квадроциклістів, будь ласка повідомьте для складання держохороною парку протоколу і попередження нахаб.