Головні питання «фото»

Головні питання

В мене останнім часом дуже часто питають – чи я перестала бути стилістом? Відповідаю – ні, не перестала, неможливо розлюбити те, що ти робив більше 10 років від щирого сердця.

Але я не можу брехати, ні собі, ні вам, що зараз стиль це на першому місці. Я бачу дуже багато людей з б‘юті та фешн сфер, які продовжують останні півроку робити все те ж саме, і так саме, як робили до війни, показуючи свої красиві фото та гарні подорожі, ніби нічого нема, ніби війна закінчилась, ніби щастя знов, і ніби головними питаннями є що вдягти та куди піти.

В мене не так, і я не бачу сенсу робити щось лише б робити, та подобатись як 100$. Я даю поради та працюю з клієнтами online, час від часу дивлюся тенденції та покази, звичайно бачу колекції одягу у магазинах Європи та США.

Але вважаю, шо зараз це не на часі – робити вигляд у соцмережах, що усе вже добре. Ні, ще буде важка осінь та зима, а мабуть і весна. І стиль то дуже класна річ, але ж коли в тебе вирішені головні питання – безпеки, розуміння що ти робиш у житті, ким ти є, та навіщо. Зараз у більшості українців ці питання повстали знов. Треба почати з них, а потім вже стиль.

Хоча, скажу чесно, дуже мрію про часи, коли ми будемо кричати «Перемога!» та підбирати гарні плаття для побачень та легких подорожей.

А ще, знаєте, півроку не слухала музику, хоча раніше жодного дня без неї не могла. Вже днів 5, як повернула собі цю звичку. Почала з Morcheeba “Enjoy the Ride”.

Ще, зараз читаю дуже надзвичайну книгу про подорожі душі Майкла Ньютона. Що там після смерті, питання яке як ніколи гостро стоїть у суспільстві. Відповіді є.

Ну і ви звичайно знаєте, що я інвестую свій час у проект Uart.gallery бо розумію, що через наших митців пізнають яка класна Україна, яка це глибока культура, які головні питання турбують сучасних молодих людей, що ми відчуваємо та як ми боремось. І в цьому я бачу правду, бо війна обов’язково закінчиться, і люди с усього світу забажають побачити на власні очі, що таке Україна.

Обіймаю кожного!
Переможемо та будемо святкувати!